Onderzoek naar de beste warmtepompboiler

Bekijk hier de beste warmtepompboiler 2024.

In mijn onderzoek naar de beste warmtepompboiler van 2022 heb ik meer dan 25 types met elkaar vergeleken. Er is gekeken naar het gebruiksgemak, energielabel, watertemperatuur, compatibelheid en klantervaringen. Hieronder zie je direct de warmtepompboiler die het beste uit de test is gekomen, daaronder kun je nog lezen waarom dit apparaat het beste scoort.

Bekijk hier de beste warmtepompboiler 2024.

Stiebel Eltron WWK

De warmtepompboiler, WWK, van Stiebel Eltron komt als beste uit het onderzoek! Er zijn maar liefst 3 verschillende variaties van dit merk in zowel 200 liter als een 300 liter uitvoering, wat bijvoorbeeld 1 van de redenen is dat dit type zo goed scoort.

Subsidie

Stiebel Eltron

Stiebel Eltron WWK 220 Electronic

Oorspronkelijke prijs was: € 2.750,00.Huidige prijs is: € 2.000,00.

De WWK 220 heeft een energielabel van A+ en een boilervat van 220 liter dat voldoende is voor een 3 tot 4-persoonshuishouden. De ISDE-subsidie op dit product bedraagt € 725,-.

Als je de 6 variaties op de warmtepompboiler met elkaar wil vergelijken kun je op onze productpagina van Stiebel Eltron kijken. Je kunt ook direct de prijs bekijken of het product kopen bij boilermarkt.nl door hier te klikken. In 2022 kun je nog gebruik maken van € 725,- subsidie op dit model.

Uitleg beste warmtepompboiler 2022

  1. Qua gebruiksgemak is de warmtepompboiler van Stiebel Eltron helemaal bij de tijd. Het apparaat is namelijk door wifi te verbinden met Smart-Grid en beschikt over een Lcd-display met relevante informatie.
  2. Ten tweede heeft het type een energielabel van A+ wat er voor zorgt dat je in 2022 maar liefst € 725,- subsidie kunt ontvangen op dit product.
  3. Ten derde is de boiler verkrijgbaar met een inhoud van 200 liter en met een inhoud van 300 liter. Hierdoor kun je de boiler aanschaffen naar behoefte van de grootte van jouw huishouden.
  4. Ten vierde kan de warmtepompboiler een watertemperatuur bereiken van 65 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat de kans op eventuele legionella in de boiler nihil wordt.
  5. Ten vijfde zijn er verschillende varianten beschikbaar zodat de warmtepompboiler bijvoorbeeld ook als luchtcirculatieapparaat gebruikt kan worden, maar ook kan samenwerking met andere warmteopwekkers zoals zonne-thermie. Het voordeel is daarbij ook dat als je van deze extra’s geen gebruik wilt maken dat je dan de goedkopere standaard variant kunt kiezen zo betaal je dus niet te veel voor opties die je toch niet gaat gebruiken.
  6. Ten slotte heeft de Stiebel Eltron WWK over het algemeen de beste gebruikerservaringen, gelezen op verschillende productreviews en fora. 

 

Meer info Direct kopen bij Boilermarkt.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *