Recap: Colorado Avalanche vs Seattle Kraken, Game 4

Recap: Colorado Avalanche vs Seattle Kraken, Game 4

Colorado Avalanche pakt de winst in een gelijk opgaande wedstrijd

In het vierde duel tussen de Colorado Avalanche en de Seattle Kraken was het een spannende wedstrijd tot aan het einde. De Avalanche trokken uiteindelijk aan het langste eind en wonnen met 4-3 van de Kraken.

Eerste periode

In de eerste periode was er weinig spektakel te beleven. Beide teams hielden elkaar in evenwicht en er viel geen doelpunt. Wel waren er al wat schermutselingen op het ijs waarbij beide teams elkaar de nodige tikken uitdeelden. De Kraken kregen nog wel een powerplay, maar wisten dit niet om te zetten in een doelpunt.

Tweede periode

In de tweede periode kwam er meer tempo in de wedstrijd. De Avalanche openden de score via Mikko Rantanen, maar de Kraken maakten snel gelijk dankzij Ryan Donato. Niet veel later was het opnieuw raak voor de Kraken, ditmaal was Marcus Johansson de doelpuntenmaker. De Avalanche wisten echter nog voor het einde van de periode gelijk te maken via Cale Makar.

Derde periode

In de derde periode was het opnieuw de Avalanche die op voorsprong kwamen via Gabriel Landeskog. De Kraken gaven zich echter niet gewonnen en kwamen opnieuw op gelijke hoogte via Jaden Schwartz. Het beloofde een spannende slotfase te worden. Uiteindelijk was het echter de Avalanche die aan het langste eind trokken dankzij een doelpunt van Nathan MacKinnon.

Conclusie

Een spannende wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams waarbij de Avalanche net iets sterker waren dan de Kraken. De Avalanche blijven door deze overwinning bovenaan staan in de Western Conference en kunnen met vertrouwen uitkijken naar de komende wedstrijden.Bron: https://www.nhl.com/news/colorado-avalanche-seattle-kraken-game-4-recap/c-343602462

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *