Colorado Avalanche vs Seattle Kraken Game 6 Recap | NHL.comColorado Avalanche vs Seattle Kraken Game 6 Recap

Avalanche wint zesde opeenvolgende wedstrijd

De Colorado Avalanche wonnen hun zesde opeenvolgende wedstrijd en versloegen de Seattle Kraken met 4-2 op maandagavond in Ball Arena. Nathan MacKinnon had een doelpunt en een assist en Gabriel Landeskog scoorde zijn 500e NHL-punt.

Eerste periode

In de eerste periode scoorden beide teams. De eerste goal kwam van de stick van Tyson Jost, die zijn vijfde doelpunt van het seizoen maakte. De Kraken antwoordden snel met een doelpunt van Marcus Johansson.

Tweede periode

In de tweede periode was het de Avalanche die de controle overnamen. Nathan MacKinnon scoorde op de powerplay zijn negende doelpunt van het seizoen om de Avs op voorsprong te zetten. Later in de periode scoorde J.T. Compher zijn vierde doelpunt van het seizoen om de voorsprong uit te breiden naar 3-1.

Derde periode

In de derde periode zette de Kraken aan om terug te komen en ze scoorden vroeg in de periode dankzij een doelpunt van Brandon Tanev. De Avalanche echter, lieten dit niet gebeuren en scoorden via Gabriel Landeskog zijn 500e NHL-punt om de wedstrijd af te sluiten met 4-2.

Uitblinkers van de wedstrijd

  • Nathan MacKinnon (1 doelpunt, 1 assist)
  • Gabriel Landeskog (1 doelpunt, 1 assist)
  • Tyson Jost (1 doelpunt)Bron: https://www.nhl.com/news/colorado-avalanche-seattle-kraken-game-6-recap/c-343602556

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *