Manchester City bereikt finale Carabao Cup

Manchester City bereikt finale Carabao Cup

Guardiola’s zijde verslaat Manchester United in halve finale

Manchester City heeft zich geplaatst voor de finale van de Carabao Cup door aartsrivaal Manchester United te verslaan in de halve finale. In een spannende wedstrijd wisten de spelers van Pep Guardiola uiteindelijk met 2-0 te winnen.

De eerste helft werd gekenmerkt door kansen voor beide teams, maar het was Manchester City dat uiteindelijk op voorsprong kwam door een doelpunt van John Stones in de 50e minuut. Manchester United probeerde daarna nog wel de gelijkmaker te scoren, maar de verdediging van City hield stand.

In de 83e minuut zorgde Fernandinho voor de beslissende treffer en daarmee was de overwinning voor Manchester City definitief. De ploeg van Guardiola heeft nu de kans om voor de vierde keer op rij de Carabao Cup te winnen, iets wat nog nooit eerder is gelukt in de Engelse voetbalgeschiedenis.

Manchester City treft in de finale Tottenham Hotspur, dat eerder deze week Brentford versloeg in de halve finale. De finale van de Carabao Cup wordt gespeeld op 25 april in het Wembley Stadium in Londen.



Bron: http://www.bbc.co.uk/sport/football/65544714

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *