GetYourGuide boekt €194M met een waardering van €2B nu reiservaringen weer populair zijn

GetYourGuide boekt €194M met een waardering van €2B nu reiservaringen weer populair zijn

GetYourGuide haalt €194M op bij financieringsronde

GetYourGuide, een online platform dat reiservaringen aanbiedt, heeft €194 miljoen opgehaald in een financieringsronde. De financieringsronde brengt de totale waarde van het bedrijf op €2 miljard. Deze financiering zal het platform helpen om zijn techniek en services te verbeteren terwijl de markt voor reiservaringen weer opleeft na de pandemie.

Verbeteringen aan de technologie en uitbreiding van het personeelsbestand

GetYourGuide is van plan om de opgehaalde middelen te gebruiken om de technologie te verbeteren en het personeelsbestand uit te breiden. Het bedrijf heeft de afgelopen twee jaar sterk geleund op kostenbesparingen tijdens de pandemie, wat leidde tot personeelsreducties. De nieuwe beursgang zal GetYourGuide in staat stellen om zijn personeelsbestand uit te breiden met ongeveer 300 nieuwe medewerkers.

Reiservaringen weer populair na pandemie

Terwijl de pandemie wereldwijd nog steeds gaande is, zijn veel mensen klaar om weer te reizen. Volgens GetYourGuide zijn reizigers vaker op zoek naar memorabele ervaringen in plaats van traditionele toeristische attracties, waardoor het bedrijf zijn platform kan aanpassen om aan deze veranderende vraag te voldoen.

GetYourGuide wil zich verder uitbreiden

GetYourGuide is van plan om in de toekomst verder uit te breiden in andere markten. Het bedrijf wil zijn platform uitbreiden om wereldwijd meer reiservaringen aan te kunnen bieden en zijn technologie verder te ontwikkelen voor een meer gepersonaliseerde klantervaring.
Bron: https://techcrunch.com/2023/05/31/getyourguide-books-194m-at-a-2b-valuation-with-travel-experiences-back-in-business/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *