Private Jet Owners Kiezen Vaker Voor Carbon Credits Naarmate Klimaatdreiging Toeneemt

Private Jet Owners Kiezen Vaker Voor Carbon Credits Naarmate Klimaatdreiging Toeneemt

De trend van klimaatbeïnvloeding

Private jet eigenaren kiezen steeds vaker voor koolstofcredits om de klimaatbeïnvloeding van hun vluchten te compenseren naarmate ze zich meer bewust worden van de dreigende klimaatverandering, volgens Flexjet LLC en VistaJet Holding SA.

Wat zijn koolstofcredits?

Koolstofcredits zijn een manier om de uitstoot van CO2 te compenseren door een hoeveelheid CO2 elders te verminderen via milieu-initiatieven.

De groei van carbon offset programma’s

VistaJet meldt een groei van 46% in het gebruik van koolstofcredits in 2021, vergeleken met het voorgaande jaar. Flexjet onthulde ook een toename van 22% ten opzichte van het voorgaande jaar.

Private Jet Industry’s Inzet op Duurzaamheid

De privéjetindustrie staat onder druk om haar milieu-afdruk te verminderen te midden van toenemende bezorgdheid over klimaatverandering. Door milieubewuste klanten te helpen hun klimaatimpact te verminderen, kunnen bedrijven de publieke opinie veranderen en daarnaast hun imago verbeteren.

Een Duurzame Toekomst

De toename van het gebruik van koolstofcredits door privéjet eigenaren toont een groeiende trend van klimaatbewustzijn en duurzaamheid binnen de industrie. Het gebruik van deze credits is een belangrijke stap voorwaarts in de strijd tegen klimaatverandering en zal hopelijk leiden tot meer initiatieven op het gebied van duurzaamheid in de toekomst.Bron: http://time.com/6277202/private-jet-carbon-climate-tax/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *