Dallas Stars – Seattle Kraken Wedstrijd 6 samenvatting

Dallas Stars – Seattle Kraken Wedstrijd 6 samenvatting

Inleiding

De Dallas Stars namen het op tegen de Seattle Kraken in Wedstrijd 6 van het seizoen. Hier volgt een korte samenvatting van de wedstrijd.

Wedstrijdverloop

De eerste periode was zeer evenwichtig, met beide teams die meerdere kansen kregen om te scoren. Het was echter de Dallas Stars die als eerste het net vonden, na een goed opgezette aanval. Na de goal van de Stars werd het spel wat grimmiger, met enkele harde checks en confrontaties tussen spelers.

In de tweede periode kwamen de Kraken sterk terug, en wisten ze de gelijkmaker te scoren na een mooi uitgespeelde powerplay. De Stars hadden het moeilijk en werden overrompeld door de hoge druk van de Kraken. Ondanks enkele kansen slaagde Dallas er niet in om opnieuw op voorsprong te komen.

De derde en laatste periode was erg spannend, met kansen voor beide teams. Uiteindelijk was het echter Seattle dat aan het langste eind trok. Met nog enkele minuten op de klok scoorden ze het winnende doelpunt na een slordige pass van de Stars. Dallas probeerde nog wel terug te komen, maar slaagde er niet in om opnieuw te scoren.

Conclusie

De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor de Seattle Kraken. Het was een spannende en evenwichtige wedstrijd, maar uiteindelijk was het de hoge druk en snelheid van de Kraken die de doorslag gaven. De Stars hebben nog werk te doen om beter om te gaan met de druk van hun tegenstanders, maar hebben zeker ook een aantal goede momenten laten zien.Bron: https://www.nhl.com/news/dallas-stars-seattle-kraken-game-6-recap/c-344104320

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *