Recap van de Derde Wedstrijd tussen Dallas Stars en Seattle Kraken

Recap van de Derde Wedstrijd tussen Dallas Stars en Seattle Kraken

Dallas Stars wint beslissende derde wedstrijd van Seattle Kraken

De Dallas Stars hebben de derde wedstrijd van de serie tegen nieuwkomer, de Seattle Kraken, gewonnen met een score van 3-1. Het was de eerste keer dat de twee teams tegen elkaar speelden en de wedstrijd vond plaats in de American Airlines Arena in Dallas, Texas.

Eerste periode

Een onoplettendheid van Seattle in de verdediging zorgde ervoor dat Dallas al snel op voorsprong kwam in de eerste periode, dankzij een goal van aanvaller Alexander Radulov. Seattle kon niet reageren op deze vroege tegenslag en de eerste periode eindigde met een 1-0 voorsprong voor Dallas.

Tweede periode

In de tweede periode begon Seattle beter te spelen, en het team wist te scoren dankzij een doelpunt van speler Marcus Johansson. Seattle probeerde de voorsprong vast te houden, maar een goal van aanvaller Roope Hintz zorgde ervoor dat Dallas weer op voorsprong kwam, met een score van 2-1.

Derde periode

In de derde periode probeerde Seattle terug te komen, maar doelman Anton Khudobin van Dallas hield zijn doel schoon. Aanvaller Radek Faksa zorgde ervoor dat de wedstrijd definitief in het voordeel van Dallas werd beslist, met een doelpunt in het derde kwart. De wedstrijd eindigde met een score van 3-1 in het voordeel van Dallas.

Conclusie

De overwinning van Dallas was een belangrijke, aangezien beide teams de eerste twee wedstrijden hadden gewonnen. Het was een spannende wedstrijd, waarin Seattle liet zien over veel potentieel te beschikken. Maar ondanks de strijd die ze hebben geleverd, slaagden ze er niet in om Dallas te verslaan. De volgende wedstrijd tussen de twee teams zal plaatsvinden in Seattle.

Gepubliceerd op 9 mei 2023Bron: https://www.nhl.com/news/dallas-stars-seattle-kraken-game-3-recap/c-344104558

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *