Recap van Game 4 tussen de Dallas Stars en Seattle Kraken

Recap van Game 4 tussen de Dallas Stars en Seattle Kraken

Seattle Kraken wint met 4-2 van de Dallas Stars

De Seattle Kraken hebben Game 4 met 4-2 gewonnen van de Dallas Stars. De Kraken kwamen al vroeg op voorsprong dankzij een goal van Marcus Johansson. De Stars kwamen nog wel op gelijke hoogte, maar de Kraken namen daarna het heft in handen met goals van aankoop Jaden Schwartz en Brandon Tanev. In de derde periode zorgde Jeremy Lauzon voor de beslissende vierde goal.

Johansson opent de score na 23 seconden

De goal van Marcus Johansson na 23 seconden was de snelste goal in de nog jonge geschiedenis van de Seattle Kraken. De Zweedse forward kwam in de zomer over van de Minnesota Wild en bewijst met deze goal meteen zijn waarde voor de Kraken.

Kraamkamer voor nieuwe sterren

De Seattle Kraken hebben nog geen historie in de NHL, maar laten wel zien dat ze een team zijn om serieus rekening mee te houden. Met spelers als Jaden Schwartz, Brandon Tanev en Jamie Oleksiak hebben ze een goede mix van ervaring en talent in het team. Daarnaast biedt het nieuwe team ook de kans aan jonge spelers om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Zo maakte rookie Ryan Donato tijdens Game 4 zijn eerste goal voor de Kraken.

Volgende wedstrijd

Donderdag 18 november staan de Seattle Kraken en Dallas Stars weer tegenover elkaar. Het belooft opnieuw een spannende wedstrijd te worden tussen deze twee teams.Bron: https://www.nhl.com/news/dallas-stars-seattle-kraken-game-4-recap/c-344104318

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *