Eye on America: Eerste Hulp Training in Disaster City en Alexis Ohanian’s Klimaat Weddenschap

Eye on America: Eerste Hulp Training in Disaster City en Alexis Ohanian’s Klimaat Weddenschap

Introductie

In deze aflevering van “Eye on America” onderzoeken we een eerste hulp training in Disaster City en een klimaat weddenschap van Alexis Ohanian.

Eerste Hulp Training in Disaster City

Disaster City is een trainingsfaciliteit in Texas waar hulpverleners leren hoe ze moeten omgaan met noodsituaties. In deze faciliteit leren ze hoe ze moeten reageren op scenario’s zoals een instortend gebouw of een grote brand. Het is essentieel dat hulpverleners weten wat ze moeten doen in noodsituaties, en Disaster City biedt hen de kans om deze vaardigheden te ontwikkelen.

Klimaat Weddenschap van Alexis Ohanian

Alexis Ohanian, mede-oprichter van Reddit en echtgenoot van tennisster Serena Williams, heeft een klimaat weddenschap afgesloten. Hij beweert dat tegen het einde van het decennium meer dan 50% van de Amerikaanse stroom afkomstig zal zijn van hernieuwbare energiebronnen. Als hij gelijk heeft, doneert hij $1 miljoen aan een goed doel dat zich inzet voor het klimaat. Als hij ongelijk heeft, doneert zijn tegenpartij $1 miljoen aan zijn gekozen goed doel.
Bron: https://www.cbsnews.com/video/eye-on-america-first-responder-training-at-disaster-city-and-alexis-ohanians-climate-bet/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *