Pelosi’s finale beloning: Park Service ontvangt 200 miljoen dollarPelosi’s finale beloning: Park Service ontvangt 200 miljoen dollar

Washington Times – 24 april 2023

Samenvatting

Het Amerikaanse National Park Service (NPS) ontvangt 200 miljoen dollar als onderdeel van de laatste wetgeving van Nancy Pelosi. Hiermee wordt een plan van de Park Service om vervallen infrastructuur te herstellen en natuurlijke habitats te conserveren, gesteund. Critici van de wetgeving zeggen dat het een politieke zet was van Pelosi om haar nalatenschap te versterken en invloed op de Park Service te behouden.

Details van de wetgeving

De wetgeving van Pelosi, getiteld “The Park Conservation and Restoration Act”, heeft als doel om de National Park Service te ondersteunen bij het herstellen en onderhouden van de infrastructuur van parken. Pelosi deed de aankondiging in de buurt van Yosemite National Park, waar ze sprak over het belang van bescherming van natuurlijke hulpbronnen en parken. De wetgeving, die unaniem werd aangenomen in het Huis van Afgevaardigden, geeft de NPS 200 miljoen dollar om projecten in het hele land te financieren en natuurlijke habitats te conserveren.

Kritiek op de wetgeving

Sommige wetgevers en parkfunctionarissen hebben kritiek op de wetgeving van Pelosi, omdat ze vinden dat het politiek gemotiveerd is en niet volledig gericht is op het herstellen van de parken. Pelosi zou, als voormalig voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, ook nog te veel invloed hebben op de Park Service. Een van de tegenstanders van de wetgeving, Charlie Baker, een Republikeinse senator uit Nebraska, zei: “Dit is slechts een politieke zet van Pelosi om haar nalatenschap te verstevigen en invloed te houden op de National Park Service.”

Gepubliceerd door de Washington Times op 24 april 2023Bron: https://www.washingtontimes.com/news/2023/apr/24/pelosis-final-payoff-park-service-sent-200-million/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *