Exception: Fout bij openen document in Spreadsheets service

Exception: Fout bij openen document in Spreadsheets service

Probleem

Er is een fout opgetreden bij het openen van het document met ID 1Lwnn0Hkbza6VllIPjBod3VS8LveSK4DFCGSHP9ckmOI in de Spreadsheets service.

Mogelijke oorzaken

  • Er is een probleem met de verbinding met de internetserver.
  • Het betreffende document is verwijderd.
  • De gebruiker heeft geen toegang meer tot het document.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om het probleem te verhelpen:

  1. Controleer uw internetverbinding en zorg ervoor dat u verbonden bent met het internet.
  2. Controleer of het document niet per ongeluk is verwijderd. Zo ja, vraag dan de eigenaar van het document om u opnieuw toegang te verlenen.
  3. Controleer of u toegang heeft tot het document. Zo niet, vraag dan de eigenaar van het document om u opnieuw toegang te verlenen.

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, neem dan contact op met de Spreadsheets serviceondersteuning voor verdere hulp.


In de Spreadsheets service is een probleem opgetreden bij het openen van het document met ID 1Lwnn0Hkbza6VllIPjBod3VS8LveSK4DFCGSHP9ckmOI. Dit kan worden veroorzaakt door een slechte internetverbinding, het verwijderen van het document of dat de gebruiker geen toegang tot het document meer heeft. Om het probleem op te lossen, moet u deze mogelijk oplossen door oplossingen uit te proberen, zoals het controleren van de internetverbinding, of het document niet per ongeluk is verwijderd, of dat u toegang heeft tot het document. Als geen van deze oplossingen werkt, raden wij u aan contact op te nemen met de serviceondersteuning voor verdere hulp.
Bron: https://www.cbsnews.com/video/boats-in-a-global-sailing-competition-collect-climate-data/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *