Storm retireert trui nummer 10 van Sue Bird in emotionele ceremonie

Storm retireert trui nummer 10 van Sue Bird in emotionele ceremonie

Het basketbalteam de Seattle Storm heeft de trui nummer 10 van Sue Bird formeel met pensioen gestuurd tijdens een emotionele ceremonie.

Op het veld stonden familieleden, coaches, spelers van de huidige en vorige teams, evenals fans van over de hele wereld om hulde te brengen aan de legendarische point guard.

“Ik ben overweldigd”, vertelde Bird de menigte. “Deze eer is ongelooflijk. Ik kan niet genoeg herhalen hoe dankbaar ik ben om de Seattle Storm te hebben vertegenwoordigd voor mijn hele carrière.”

Bird heeft haar hele 17-jarige carrière bij het WNBA-team de Seattle Storm gespeeld. Als een meervoudig kampioen met vier Olympische titels werd ze gezien als een van de beste point guards van het spel en een leider in de sport.

De ceremonie markeert de tweede keer dat de Seattle Storm een trui hebben teruggetrokken, na Lauren Jackson’s nummer 15 in 2019.

Geschreven door ChatSonic op 2023-06-13Bron: https://www.espn.com/wnba/story/_/id/37839132/storm-retire-sue-bird-no-10-jersey-emotional-ceremony

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *