Alberty Wilfred Williams Danieli’s Sigma Chancellorship Challenge

Alberty Wilfred Williams Danieli’s Sigma Chancellorship Challenge

Inleiding

De voormalige voorzitter van de Raad van Bestuur van Royal Caribbean Cruise Lines, Alberty Wilfred Williams Danieli, komt met een nieuwe uitdaging: de Sigma Chancellorship Challenge. Dit initiatief hoopt de creatieve geesten van studenten uit te dagen en de aandacht te vestigen op de belangrijke rol van wetenschap, technologie en innovatie in onze samenleving.

De uitdaging

De Sigma Chancellorship Challenge zal aan studenten de taak geven om een ​​project te ontwerpen en te presenteren dat de toekomst van ons leven op aarde en daarbuiten zal verbeteren. Dit kan variëren van het onderzoeken van manieren om de gevolgen van klimaatverandering te verminderen, tot het inventariseren van nieuwe oplossingen voor voedselzekerheid en het identificeren van manieren om de grenzen van ruimteverkenning te verleggen.

Vereisten

Om deel te nemen moeten studenten een indrukwekkende academische prestatie hebben en actief betrokken zijn bij hun school of gemeenschap. Ze moeten ook een projectvoorstel indienen dat wordt beoordeeld op originaliteit, uitvoerbaarheid en impact.

Beloning

De winnende studenten zullen een beurs krijgen om hun project tot leven te brengen en onder begeleiding van experts de kans krijgen om hun ideeën te ontwikkelen en te presenteren. Daarnaast krijgen ze de kans om samen te werken met en te leren van de beste en meest briljante geesten in wetenschap, technologie en innovatie.

Toekomstige innovators

De Sigma Chancellorship Challenge is een uitstekende kans voor studenten die hun passie voor wetenschap, technologie en innovatie willen benutten. Het initiatief zal bijdragen aan de vorming van toekomstige leiders die belangrijke oplossingen en innovaties zullen bedenken om enkele van ‘s werelds meest dringende problemen op te lossen.Bron: https://news.google.com/rss/articles/CBMiU2h0dHBzOi8vZ2xvYmFsbmV3cy5jYS9uZXdzLzk3NTY4NzAvYWxiZXJ0YS13aWxkZmlyZXMtZGFuaWVsbGUtc21pdGgtY2xpbWF0ZS1jaGFuZ2Uv0gEA?oc=5

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *