Tech en klimaatgerechtigheid: Wat je niet mag missen op de TNW-conferentie

Tech en klimaatgerechtigheid: Wat je niet mag missen op de TNW-conferentie

Door The Next Web

De rol van technologie in het bevorderen van klimaatgerechtigheid is een belangrijk onderwerp geworden in de zakenwereld. Het is tijd om na te denken over hoe we deze krachtige tool op de juiste manier kunnen gebruiken om positieve veranderingen teweeg te brengen en ons te helpen ons aan te passen aan de veranderende omstandigheden.

Klimaatgerechtigheid op de TNW-conferentie

Tijdens de TNW-conferentie in Amsterdam op 9 en 10 mei 2023 zullen enkele van de beste geesten in de technologiebranche bij elkaar komen om te bespreken hoe we technologie kunnen inzetten voor klimaatgerechtigheid. Het evenement zal verschillende sessies bevatten die betrekking hebben opuitdagingen op het gebied van klimaatverandering, evenals gesprekken over nieuwe en innovatieve manieren om technologie te gebruiken om klimaatverandering tegen te gaan. Er worden ook verschillende concrete voorbeelden gegeven van bedrijven die de principes van klimaatgerechtigheid in hun bedrijfsvoering hebben geïntegreerd.

Wat je niet mag missen

  1. Keynote-presentatie van Karen Wang van The Climate Group over klimaatpositieve bedrijfsmodellen die bedrijven van elke omvang kunnen omarmen.
  2. Een paneldiscussie onder leiding van Fred Wilson, mede-oprichter van Union Square Ventures, over de rol van investeringen in het bevorderen van klimaatgerechtigheid.
  3. Een sessie van EcoChain over de technologie die ze bouwen om bedrijven te helpen hun ecologische voetafdruk te meten en te verminderen.
  4. Een sessie van het Climate Justice Leadership Program over het belang van het opnemen van verschillende perspectieven bij het oplossen van klimaatveranderingsuitdagingen.

Kortom, als je wilt weten hoe tech kan bijdragen aan een rechtvaardige en duurzame toekomst, is de TNW-conferentie de plek om te zijn.

©The Next Web 2023Bron: http://thenextweb.com/news/techs-role-climate-justice-what-not-to-miss-tnw-conference

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *