Techcrunch – Mitiga Series A

Techcrunch: Mitiga haalt Series A-financiering binnen voor cybersecurity

Wat is Mitiga?

Mitiga is een Israëlisch-Amerikaans bedrijf dat zich richt op cybersecurity voor bedrijven en organisaties. Het heeft als doel om bedrijven te helpen bij het voorkomen, opsporen en oplossen van cyberaanvallen.

Wat is Series A-financiering?

Series A-financiering is de eerste grote investeringsronde die een bedrijf ontvangt nadat het al een kleine hoeveelheid investeringskapitaal heeft opgehaald. Dit type financiering wordt vaak gebruikt om het bedrijf verder te laten groeien en nieuwe producten of diensten te ontwikkelen.

Series A-financiering voor Mitiga

Mitiga heeft onlangs aangekondigd dat het $ 25 miljoen heeft opgehaald in een Series A-financieringsronde, geleid door Lightspeed Venture Partners. Andere investeerders waren onder meer CRV en Blumberg Capital. Het geld zal worden gebruikt om het team van Mitiga uit te breiden en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Toekomstplannen Mitiga

Mitiga is van plan om zijn aanwezigheid op de Amerikaanse markt uit te breiden en meer klanten aan te trekken. Daarnaast wil het bedrijf zijn productaanbod uitbreiden en een groter deel van de cybersecurity-markt veroveren. Met de $ 25 miljoen aan financiering lijkt Mitiga goed op weg om zijn doelen te bereiken.


Het Israëlisch-Amerikaanse cybersecuritybedrijf Mitiga heeft $25 miljoen opgehaald in een Series A-financieringsronde. Deze investeringsronde werd geleid door Lightspeed Venture Partners en andere investeerders waren onder meer CRV en Blumberg Capital. Deze financiering zal worden gebruikt om het team van Mitiga uit te breiden en nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Mitiga heeft als doel bedrijven te helpen bij het voorkomen, opsporen en oplossen van cyberaanvallen en heeft plannen om zijn aanwezigheid op de Amerikaanse markt uit te breiden en meer klanten aan te trekken. Met deze investering lijkt Mitiga daarin te slagen.
Bron: https://techcrunch.com/2023/05/17/mitiga-series-a/

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *